NU.ANDERS   |   WIE BEN IK   |   HOE WERKT HET   |   JOUW VRAAG   |   COMPETENTIE METING   |   CONTACT
NU. ANDERS
WIE BEN IK
HOE WERKT HET
JOUW VRAAG
      - REFERENTIES
COMPETENTIE METING
      - REFERENTIES
CONTACT

NU. ANDERS

Tijdens mijn opleiding werd ik enorm geïnspireerd door deze stelling: Als je blijft doen wat je deed dan krijg je wat je kreeg. Een zin waar je even over na moet denken maar die de kern raakt waarom je waarschijnlijk vastloopt, of gefrustreerd raakt. 

Wanneer je altijd op dezelfde manier blijft handelen kan er niets veranderen. Het mooie is dat je deze verandering op elk moment aan kunt gaan kan. Je kunt besluiten om het nu anders te doen. Dit hoeft echt geen grote ommezwaai te zijn. In het coaching proces zet je kleine stappen die je brengen naar jouw doel. 

Nu. anders geeft voor mij de methode weer die ik hanteer bij coaching. Het veronderstelt namelijk dat je eerst ontdekt wat er nu anders moet. Als je begrijpt waarom je zo handelt en welk effect dit heeft, dan wordt duidelijk wat je kunt veranderen, maar ook wat je wilt behouden. Zo brengen we jouw kwaliteiten en valkuilen in kaart. Je zult hier ook in meerdere situaties voordeel van hebben.

Nu. anders geeft ook aan dat je zelf aan zet bent. Samen met mij kom je er achter hoe de situatie in elkaar zit en waarom je een bepaald gedrag of reactie hebt. Met mij samen ontdek je jouw eigen kracht weer zodat je zelf kunt bepalen wat, hoe, waar en wanneer je wilt veranderen.

Nu. anders staat ook voor de vrijheid om een andere keuze te maken dan je tot nu toe deed. Vaak heb je op de omstandigheden geen invloed, wel op de manier hoe je er mee om wilt gaan. 

Nu. anders is ook het effect wat coaching op de rest van je leven heeft. Het is alsof de ene verandering de andere in gang zet. Het effect van de coaching is niet alleen te merken tijdens de gesprekken en vlak daarna. Ook na die tijd zet het proces door omdat je zelfkennis gegroeid is, je weet wat jouw kwaliteiten zijn en  deze gaat inzetten in  privé situaties en op het werk. Dit kun je ook lezen uit de reacties die mensen gaven na een coachtraject verzameld onder jouw vraag.

MAIL MIJ VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK!