NU.ANDERS   |   WIE BEN IK   |   HOE WERKT HET   |   JOUW VRAAG   |   COMPETENTIE METING   |   CONTACT
NU. ANDERS
WIE BEN IK
HOE WERKT HET
JOUW VRAAG
      - REFERENTIES
COMPETENTIE METING
      - REFERENTIES
CONTACT

WIE BEN IK

Mijn naam is Dorien Verschragen en ik woon in Arnhem. Mijn volwassen zoon en dochter wonen en studeren in Amsterdam. In 1985 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute. Hierna volgden vele specialisaties en opleidingen en cursussen. Al snel merkte ik tijdens mijn werk hoe nauw geest en lichaam verbonden zijn. Ook heb ik ervaren dat de persoonlijke begeleiding in mijn vak me erg goed ligt. In mijn beroep heb ik leren omgaan met verschillende persoonlijkheden en heb te maken gehad met veel psychosomatische klachten. Daarnaast heeft mijn fysiotherapeutische ervaring ervoor gezorgd, dat ik me thuis voel in het geven van ontspanningsoefeningen en andere lichaamsgerichte opdrachten.

Mijn ervaring met Nu. Anders
In 2002 ben ik in de Romei Therapie en Training gaan werken. Dit was mijn eerste bewuste ervaring met nu anders (met het werken) in de fysiotherapie. Door de totaal andere visie op het vak en werkwijze ben ik weer geïnspireerd geraakt in mijn eigen beroep. Ik ben toen anders gaan werken, leren en mijzelf anders gaan zien. Nog altijd ben ik dankbaar voor deze verandering in mijn leven.

De volgende ervaring met nu anders was dramatischer, namelijk mijn scheiding. Opeens stond ik er alleen voor en moest een nieuw leven opbouwen. Hiervan heb ik geleerd dat zo’n enorm verdrietige en emotionele ervaring ook kan leiden tot persoonlijke ontwikkeling en kracht. Dit heb ik bereikt dankzij mijn persoonlijke coach.

Mijn hopelijk niet laatste persoonlijke ervaring met nu anders is het volgen van de post HBO opleiding mastercoach aan het Europees instituut in Driebergen. Hier leerde ik mijzelf opnieuw kennen wat een absolute voorwaarde is om mensen te kunnen coachen. Door dit inzicht kan ik me goed inleven in jouw problematiek zonder mijzelf daarin mee te laten slepen. Het begeleiden van mensen met coaching levert mij veel energie op. Dit komt omdat ik getuige mag zijn van het veranderingsproces wat mensen erg graag willen en toch vaak ook zo moeilijk is. Als het dan lukt om de kracht hiervoor te vinden en iemand weer het stuur neemt is dat een geweldig moment!

MAIL MIJ VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK!