NU.ANDERS   |   WIE BEN IK   |   HOE WERKT HET   |   JOUW VRAAG   |   COMPETENTIE METING   |   CONTACT
NU. ANDERS
WIE BEN IK
HOE WERKT HET
JOUW VRAAG
      - REFERENTIES
COMPETENTIE METING
      - REFERENTIES
CONTACT

Competentie Meting

Deze meting gaat met behulp van het kiezen van plaatjes van afbeeldingen en kaarten met teksten die jij vind dat het beste bij jou passen. Deze komen op een bord te liggen waardoor de verhouding zichtbaar wordt. Daarmee worden natuurlijke talenten, kernkwaliteiten, ontwikkelingspunten en /of aangeleerd gedrag zichtbaar. Zo wordt het mogelijk een persoonlijk ontwikkelingsplan te maken. 

Ook kan de meting ingezet worden om te kijken of een bepaalde baan of studie geschikt zou zijn voor jou. Het kan valkuilen en allergieën blootleggen zodat duidelijk wordt waarom je steeds tegen bepaalde zaken aanloopt Zo vallen de puzzelstukjes in elkaar waardoor je beter voorbereidt op situaties die hier aanleiding voor geven. 

Als werkgever is het zinvol om inzicht te hebben in de competenties van de werknemers. Wat zijn hun mogelijkheden, en is er persoonlijke ontwikkeling mogelijk. Door functies in competenties te vertalen is het beter mogelijk een werknemer te matchen met een vacature. Daarnaast is het goed om te weten welke competenties goed zijn vertegenwoordigd in het team en welke niet. 

Tarieven 

Een meting duurt 60 à 75 minuten en kost inclusief rapport €150,00. Wanneer dit in een coach traject is geld een aangepast tarief wat besproken wordt. 

Referenties 

Bekijk hier de mening van een aantal cliënten over de Competentie Meting.