NU.ANDERS   |   WIE BEN IK   |   HOE WERKT HET   |   JOUW VRAAG   |   COMPETENTIE METING   |   CONTACT
NU. ANDERS
WIE BEN IK
HOE WERKT HET
JOUW VRAAG
      - REFERENTIES
COMPETENTIE METING
      - REFERENTIES
CONTACT

REFERENTIES

Mike over zijn personal coach traject bij Dorien Verschragen
Twee jaar geleden zat ik niet goed in mijn vel, doordat ik Dorien al enige tijd ken viel haar dit ook op. Ze sprak mij daarop aan en samen zijn wij  een traject ingegaan van een aantal behandelingen om mijn eigen ik weer te worden.

Het lukte haar om de niet leuke dingen naar boven te halen en mij daar weer bij te helpen om daar mee om te gaan en het een plaatsje te geven. Dat is haar goed gelukt ik kan nu zeggen dat ik weer ben wie ik ben.


Brenda over haar personal coach traject bij Dorien Verschragen

Dankzij Dorien heb ik controle kunnen krijgen op mijn leven. Ik ben me meer bewust van keuzes die ik (zelf) kan en moet maken. Het blijkt dat je opvoeding en alles wat je tot nu toe in je leven hebt meegemaakt, best wel sterk van invloed zijn op de keuzes die je elke dag weer maakt. Door meer bewust te zijn van wat je wilt en wat je doet, kun je in ieder geval je eigen keus maken.

Dat heb ik nu geleerd, maar uiteraard ben ik er nog niet. Dat blijft een leerproces voor het leven. Voor mij is het belangrijk om te erkennen wat mijn valkuilen zijn en te bepalen hoe ik daarmee om ga. Zo moet de balans tussen werk en privé goed zijn, dat doe ik door mijn activiteiten te plannen en lekker te gaan hardlopen. En hopelijk kan ik af en toe nog op mijn coach terugvallen.


Letty over haar personal coach traject bij Dorien Verschragen
“Voor het vinden van meer balans tussen werk en privé ben ik een coaching traject aangegaan bij Dorien Verschragen. Zij heeft op een positief kritische manier door middel van prettige gesprekken en praktische opdrachten, mij weer de juiste richting op geholpen. Inmiddels ben ik weer 100% aan het werk en heb handvatten gekregen om deze balans te behouden.”