NU.ANDERS   |   WIE BEN IK   |   HOE WERKT HET   |   JOUW VRAAG   |   COMPETENTIE METING   |   CONTACT
NU. ANDERS
WIE BEN IK
HOE WERKT HET
JOUW VRAAG
      - REFERENTIES
COMPETENTIE METING
      - REFERENTIES
CONTACT

HOE WERKT HET

Het starten van een coach traject kan een hele stap zijn. Het vereist vertrouwen en inzet. Daarom hebben we eerst een kennismakingsgesprek van een half uur. Daarin wordt duidelijk wat je vraag is
of waar je mee worstelt. Daarnaast bespreken we wat je van mij verwacht en ik van jou. Ook is het natuurlijk van belang of het klikt tussen ons.

Het traject
In de volgende gesprekken komen we erachter wat je wilt veranderen, waar, hoe en wanneer. Dat gebeurt heel concreet in stappen en doelen. Je zult erachter komen waarom het nu zo gaat als het gaat en waar dat vandaan komt. Soms kan dit ook confronterend zijn. Het belangrijkste doel is hierbij dat je jezelf leert begrijpen. Daarna kun je bewust de vrijheid nemen om een andere keuze te maken in gedrag of reactie.

Tijdens de coaching maak ik gebruik van opdrachten of oefeningen voor thuis. Dit is om je inzicht te geven of om je andere dingen te laten ervaren. Bijvoorbeeld een keuze maken uit een lijst met waarden om zo voor jou de belangrijkste er uit te halen. Je gaat deze waarden dan toepassen in je dagelijks leven. Een andere opdracht kan zijn om bewust je gedrag of reactie te veranderen in een bepaalde situatie. Na elk gesprek mail ik je de opdrachten die we hebben doorgenomen en je kunt ook altijd via de mail nog even een vraag stellen. Soms vraag ik je om zelf een verslag te maken van ons gesprek.

Jij staat centraal in het traject dus bepaal jij het doel. Ik begeleid je op de paden die ik ken zodat je die doelen kunt bereiken. Dit vereist doorzettingsvermogen omdat we soms wat hobbels of zelfs een berg onderweg tegenkomen. Dan steek ik mijn hand uit alleen moet jij die wel pakken om naar boven te klimmen!

Tarieven
Het intake gesprek is gratis wanneer je besluit tot een coach traject. Besluit je het daarbij te laten dan kost dit gesprek €30,00. De kosten voor begeleiding bedragen €65,00 per uur exclusief BTW. Over het algemeen zijn 5 à 6 gesprekken voldoende om je doel te bereiken.

MAIL MIJ VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK!